Husmannssoga for Bø, band II

Torsdag 14. november kl 19, Pakkbua Bø Museum. Finn Rønning presenterer boka «Husmannssoga for Bø, band II». Signering og sal av bøker. Band II inneheld plassar under Espedalen, forberg, Fossheim, Grivi, Jønneberg, Lia, Sisjord og Torstveit. Servering av kaffi og kaker. Velkomen!

Julemesse på Bø Museum

Laurdag 23. og sundag 24. november er den tradisjonelle julemessa på Bø Museum. Begge dagar kl 12-17. Kakeboksane er fylt opp med ulike slag småkaker, kransekake, honningkake og kling er på plass. Nina og Nelly står tidleg opp begge dagane og bakar brød og julekake i steinomnen. På Pakkbua er det sal av ulike slag strikkevarer og handverk.
Utstillinga «Bygda og handverkaren» er open. Laurdag kl 12-16 er Bø og Lifjell turridning der med islandshestar.
Kafeen på Polen byr på kaffi og kaker kvar dag. Laurdag er grautdag, risgraut og rjomegraut og sundag er det sal av kjøtsuppe. Velkomen til hyggelege førjulsdagar på Bø Museum.

nov
23
lør
Julemesse på Bø Museum
nov 23@12:00-nov 24@17:00
Velkomen til den årlege julemessa på Bø Museum; sal av småkaker, kling, honning, handverkprodukt, bøker m m. Kafe; graut laurdag og suppe sundag. Kaffi og kaker.
des
12
tor
Førjulskveld på Bø Museum @ Bø Museum, Oterholtvegen 148
des 12@19:00-21:00

Førsteamanuensis Ved USN, Herleik Baklid, fortel om tradisjonar knytt til tida før jul. Kveldsmat.
Pris kr 150.

jan
10
fre
Julegilde på Bø Museum @ Bø Museum, Oterholtvegen 148
jan 10@18:00-23:00

Bø museum inviterer til godt gamaldags julegilde! Kvelden startar med skjenk i Åsestugo før Bjørg Momrak og Inger Åse Sønstebø serverer eit festmåltid med tradisjonsmat på Polen. Kjøkemeister for kvelden er Torgeir Straand, og det blir enkelte innslag undervegs. Pris kr. 450,- inkl. mat og drikke. Påmelding innan 20. desember til Kari Lønnestad, e-post loennest@online.no eller sms / telefon 90136992. Avgrensa tal på plassar.